Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
 • 0
 • 0

Sistemi i llambave në natyrë prej bronzi - Guinguette Aldo Bernardi

Kod: GUINGUETTE TESATA
Kërkoni një kuotë të personalizuar!

madein_italy

Aldo Bernardi

Përbërja e llambave të kopshtit të varur në tunxh Guinguette nga Aldo Bernardi, bërë në Itali.

Propozimi interesant i pëlhurave të shtrira është një zgjidhje e matur, e treguar për ndriçimin e hapësirave të hapura.Pjesa e tensionuar Guinguette përdor pajisje shtesë për të pozicionuar llambat në tela çeliku të pandryshkshëm AISI 316.
Llambat janë në bronz antik dhe janë provizorë për ngjitje ajrore për një ankorim të sigurt.

Sistemi ju lejon të zgjidhni :
 • numri i llambave
 • lloji i llambave
 • zgjidhni përfundimin e qelqit në versionin me ngjyrë
 • zgjidhni gjatësinë e kabllo çeliku AISI 316. Për të përfunduar instalimin në mënyrë korrekte dhe të sigurt, Aldo Bernardi propozon çelik të shtypur në terminalet anësore, gjithashtu në çelik AISI 316 (një teknikë e konsoliduar edhe në fushën detare). Shtë thelbësore të tregoni masën e saktë deri në milimetrin e distancës që duhet mbuluar . Aldo Bernardi do të jetë përgjegjës për krijimin e kabllit të ankorimit me porosi.
 • zgjidhni nga aksesorët e ndryshëm

Llojet e llambave në dispozicion :
 • pezullim në një prizë kabllo 2 metra, me shufër mbështetëse qendrore dhe xhami transparente
 • pezullim në një prizë kabllo 2 metra me shufër mbështetëse qendrore dhe xhami me ngjyrë
 • pezullim me reflektor në një prizë kabllo 2 metra me shufër mbështetëse qendrore dhe xhami transparente
 • pezullim me reflektor në një prizë kabllo 2 metra me shufër mbështetëse qendrore dhe xhami me ngjyrë
 • pezullim me dy kabllo dalës 2 metra secila, me shufër mbështetëse qendrore dhe xhami transparent
 • pezullim me dy kabllo dalëse 2 metra secila me shufër mbështetëse qendrore dhe xhami me ngjyrë
 • pezullim me kabllo me dy dalje 2 metra secila me shufër mbështetëse qendrore dhe xhami transparente
 • pezullim me dy kabllo dalëse 2 metra secila me shufër mbështetëse qendrore dhe xhami me ngjyrë
Përfundon në dispozicion për xhami me ngjyrë :
 • okër
 • i kuq
 • rozë
 • blu
Aksesorë të disponueshëm :
 • grup i 2 terminaleve për kabllo çeliku inox AISI 316
 • kuti kryqëzimi në bronz antik për tela
 • gjëndër kabllore për tensionim
 • kutia e lidhjes për tensionin të fiksohet në mur
 • pol në bronz antik H 5 mt
 • pol në bronz antik H 5 mt, me 1 prizë kabllo elektrike
 • shufër në bronz antik H 5 mt, me 2 dalje kabllo elektrike
 • shufër në bronz antik H 5 mt, me 3 dalje kabllo elektrike
 • shufër në bronz antik H 5 mt, me 4 dalje kabllo elektrike
 • unazë për shufra në bronz antik, përfshirë 2 shirita anësorë
 • unazë për shufra në bronz antik, përfshirë 3 shirita për sytë
 • unazë për shufra në bronz antik, përfshirë 4 shirita për sytë
 • syth me sy rrethor për ankorimin e vargut
 • varrosur për pole
Për informacion dhe / ose citime ose për të pasur një shërbim këshillimi për të vlerësuar së bashku zgjidhjen që plotëson më së miri nevojat tuaja, na kontaktoni duke përdorur formularin "Kërkoni Informacion".

NB: llamba nuk furnizohen.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi