Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

12 gota verë dhe 12 gumëzhitës qelqi Dizajn luksoz origjinal - Emporium

Kod: EMPORIUM
lek 32.194,36 lek 45.052,17 -29%
- +
Material
gotë superiore e zërit
Masat
Diametri 11.5 x 21 cm - kapaciteti 64 cl
Ngjyrë
transparente
Koha e dërgimit
7-10 ditë pune
Viadurini Kitchen

Gota vere origjinale me rrathë koncentrik për provë optimale dhe luksoze, dizajn modern me gota gotë, 24 copë.

Shërbim i përbërë nga:
  • 12 gota kremtimi: diametri 11,5 x 21 cm - kapaciteti 64 cl. Veçantia e saj konsiston në këmbën në bazën e rrjedhës. Ky element mund të veprojë si një mbështetje për të shoqëruar verën në një meze të lehtë, ose mund të bllokojë rënien e kondensimit nëse shoqërohet nga një karton i lehtë thithës. I përshtatshëm për birrë, verëra të kuqe, spritz dhe aperitivë të ndryshëm.
  • 12 gota gotë: diametri 8,9 x H 11 cm - kapaciteti 45 cl

Këto gota të pastra dhe të lehta të verës në gotë kanë lindur nga duart e njerëzve të thjeshtë të përkushtuar në punën e tyre, ku vlera estetike dhe artistike e përpunimit të qelqit përzihet me përzgjedhjen e kujdesshme të materialeve.

Një risi në fushën e provës dhe shërbimit të verës e marrë falë vëmendjes ndaj formave dhe kërkimit obsesiv për lehtësi , nga sipërfaqja e zgjatur e kontaktit dhe dallgëzimi i veçantë në bazë.
Dizajni ndryshon për origjinalitetin dhe formën e pazakontë që përfaqëson sot pikën e tij të fortë: qarqet koncentrike njëri brenda tjetrit që ndjekin njëri-tjetrin në bazën e pijeve.
Amplituda e sipërfaqes, e rritur nga valëzimet, favorizon centrifugimin dhe oksigjenimin, si dhe rrugën evolucionare të verës, e cila nga ambienti i reduktuar i shishes në të cilën ka qëndruar për një kohë të gjatë çon në një gjendje të pijshëm të përsosur .

Për më tepër, këto valëzime lejojnë të vëzhgohen hijet dhe reflektimet e verës pa pasur nevojë të anash gotën. Falë specifikimeve të tyre teknike dhe estetike, këto gota vere ofrojnë përvoja unike dhe të paimitueshme.

Kënaqësia e provës bashkohet në këtë mënyrë me lehtësinë dhe elegancën befasuese të gotës , duke ofruar një përvojë unike për secilën verë, nga e bardha te e kuqja, e kuqja e rëndësishme, nga aromatika te pijet alkoolike, përfshirë verërat me gaz dhe shampanjën.

Materiali :
  • Xham zanor superior pa plumb
Isshtë një material me cilësi shumë të lartë i zgjedhur për karakteristikat specifike teknike të transparencës maksimale, fleksibilitetit të lartë, rezistencës së lartë ndaj thyerjes dhe larjes.
Përpunimi kryhet mekanikisht , por versioni i fryrë nga goja është gjithashtu i disponueshëm sipas kërkesës. Kërkoni një vlerësim duke plotësuar formularin e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi