Made in Italy

16 Dritat Llambadar qelqi venecian të punuar me dorë, prodhuar në Itali - Agustina

  • Made in Italy
  • Kod: AGUSTINA5
lek 1.478.237,11 lek 1.847.796,39 -20%
Material Qelqi dhe metali
Koha e dërgimit 5/6 javë pune
Gjatësia (cm) 152
Thellësia (cm) 152
Lartësia (cm) 224

16 llambadar dritash në xham të Venecias dhe ari 24k, i punuar me dorë në Itali.

Llambadar madhështor dhe elegant me 16 drita dore të prodhuara në Itali në fund të kristalit të qelqit në Venecia me futje prej ari 24 karat të nxehta të aplikuara gjatë përpunimit me detaje metali ari ose të kthjellët. Një zgjidhje ekskluzive mobilimi me një ndikim të fortë vizual të aftë për të pasuruar dhoma të mëdha me një lojë të paparë kontrastesh, duke krijuar referenca delikate për traditën estetike të së kaluarës . Për të nënvizuar vlerën dhe vlerën e këtij llambadari janë futjet prej ari që i japin jetë një atmosfere të rafinuar ideale për ambiente të brendshme klasike por edhe për hapësira bashkëkohore në të cilat pasuron orenditë përreth me një personalitet romantik imponues .

Nga përdorimi i lëndëve të para me cilësi të lartë nga territori italian dhe nga përpunimi i aftë i qelqit nga artizanë të aftë në sektor që kanë dhënë traditat antike për dekada, lindi një kryevepër e madhe e artit të qelqit që karakterizohet nga efikasiteti , funksionaliteti dhe një estetik i stilit të lartë . Çdo fazë e prodhimit zhvillohet në Venecia , zemra rrahje e traditës së xhamit, duke i kushtuar vëmendje të veçantë detajeve dhe duke respektuar teknikat antike me dëshirën për modernen në mënyrë që të projektohet vetë drejt së ardhmes. Duke vepruar kështu, mjeshtëria e lartë përzihet me modelin dhe traditën gjen jetë të re përmes përdorimit të teknologjive inovative . Rezultati është një vepër arti që riinterpreton një stil klasik përmes një gjuhe bashkëkohore që përmes dritës tregon vlerat e saj të autenticitetit dhe efikasitetit .

Llamba (nuk përfshihet) : 16 x MAX 42W E14

NB : llambadari është i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash të ndryshme dhe duke qenë i punuar me dorë, është plotësisht i përshtatshëm edhe në formë dhe madhësi.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vlerësim duke përdorur formularin "Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë