Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

18 gota me xham xhami me dekor dhe karafe disenjoje me lehtësim - Moncheri

Kod: MONCHERI1
lek 33.888,80 lek 44.254,79 -23%

madein_italy

- +
Material
gotë me shumicë
Masat
gota rrotulluese 7,3 xh 10,5 cm - kapacitet 27 cl, karafe 27 cm - kapacitet 110 cl, gota shkëmbore 8,3 x 13 cm - kapacitet 38 cl
Ngjyrë
transparente
Koha e dërgimit
7-10 ditë pune
Viadurini Kitchen

Gota transparente dhe pije uji në gotë me dekor lehtësues dhe karafe, 19 copë të prodhuara në Itali.

Shërbim i përbërë nga:
  • 12 gota me rrota transparente: diametri 7,3 x H 10,5 cm - 27 cl
  • 6 gota pije transparente: diametri 8,3 x H 13 cm - 38 cl
  • 1 karafe transparente: h 27 cm - kapaciteti 110 cl
Kultura e projektit dhe njohuritë e thella të përpunimit të xhamit: kjo është origjina e aksesorëve të tryezës të frymëzuar nga format dhe nuancat e thjeshta të traditës më të vjetër të xhamit .
Me interpretime inovative, këto syze janë plotësuesi ideal për të zbukuruar tryezën me elemente me vlerë dhe ndikim të mrekullueshëm estetik, të zbukuruar nga cilësia e zejtarisë dhe dizajni italian , për një vlerë të paçmueshme.

Një seri me një stil të veçantë elegante dhe të rafinuar të lehtësimit , me shumëllojshmëri të shumëllojshme të kombinimeve të punuara me dorë dhe mykut.

NB Çdo ndryshim i vogël do të konsiderohet si vlerë autentike , dëshmitar i karakteristikave të përsosmërisë së zejtarisë. Çdo produkt i vetëm trajtohet në detaje .

Materiali:
  • gotë masive e punuar me dorë

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi