Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 divan në vend të dyfishtë në dru tik dhe shtëpinë moderne të pëlhurave - Natalia

Kod: NATALIA
lek 273.077,28 lek 396.002,09 -31%
- +
Masat
L 165 x P 87.5 x H 87; Vendi H 41; H armatura 63; H mbështetësja e pasme 79 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë
Materiali bazë
dru tik
Materiali i ulëses
pëlhurë
Materiale-back
pëlhurë
Viadurini in the Garden

2 divan kopsht vendesh i bërë me dru tik druri me jastekë të lëvizshëm.

Dru tik - svlk (dru i çertifikuar nga pyje të qëndrueshme).
Jastëk vendesh dhe mbrapa me pëlhurë olefine të shkëputur nga dielli (polipropileni 100%).

Produkte të shikuara së fundmi