Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 Dritë e dritës në mur Niside Fabas

Kod: 3263-22-178
lek 9.910,06 lek 12.712,91 -22%
- +
FABAS LUCE
Llamba murale 2 dritash Niside.
Struktura metalike dhe qelqi i shtypur.
E bardhë e ngrohtë Led 10W 900lm.
Ngjyra: nikel saten.
Masat: H 130 L 335 P 70.
Fabas është sinonim i pasionit, kërkimit dhe krijimtarisë. Produktet Fabas kombinojnë shfaqje të larta të ndriçimit me një planifikim të rafinuar përsa i përket integrimit arkitektonik, dizajnit dhe miniaturizimit.
PSE Bleni IT
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • funksionalitetin
  • dizajn i bukur
  • materiale me cilësi të lartë
  • rezistent me kalimin e kohës
  • transporti në të gjithë Italinë

Produkte të shikuara së fundmi