Made in Italy

2 Jashtëqitje në Projektim të Ulët ose të Lartë me Laser të Metaleve të Bardha - Patatix

  • Made in Italy
  • Kod: PATATIX1
lek 40.417,88
Ngjyrë E bardhe
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune
Materiali bazë metali

Jashtëqitje në metal të bardhë të prerë me lazer, dizajn modern 2 copë në 2 variante të lartësisë.

Selia dhe pjesa e pasme e këtyre jashtëqitjeve janë në fletë çeliku të prera me lazer .
Modeli i tyre kujton formën dhe përmasat e një gjethe tipike të bimësisë polineziane, duke evokuar një natyrë të harlisur, plot mister dhe magji.

Në dispozicion në dy madhësi të ndryshme:

  • 39 x 38,5 x orë 100 cm
  • 39 x 38,5 x orë 90 cm

Përfshihuni në dizajnin e tyre të pastër dhe minimal për atmosferë bashkëkohore dhe me stil.

    Produkte që mund t'ju interesojnë
    Email Newsletter
    Regjistrohu në buletinin tonë