Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 Jashtëqitje të jashtme në Çelik të Pikturuar Prodhuar në Itali - Verë me Dizajn Zgjebe

Kod: SUMMERSGAB
lek 46.048,90

madein_italy

- +
Material
Çeliku
Koha e dërgimit
5 ditë pune * Koha e dorëzimit mund të rritet nëse produkti nuk është i disponueshëm në magazinë.
Gjatësia (cm)
46.5
Thellësia (cm)
49
Lartësia (cm)
96
Scab Design

Stol i jashtëm në çelik të pikturuar me një model të thjeshtë Made in Italy, 2 copë.

Stol i jashtëm i bërë në Itali me strukturë çelik të galvanizuar dhe të veshur me pluhur i plotë me jastëk pambuku panama që bën të mundur grumbullimin e tij deri në maksimum 8 copë duke lejuar një optimizim të shkëlqyeshëm të hapësirës kur është e nevojshme.
Falë dizajnit thelbësor dhe aromës së verës, kjo stol provon të jetë jashtëzakonisht e shkathët dhe për këtë arsye është në gjendje të përshtatet në çdo hapësirë të jashtme në një mënyrë të patëmetë, ndërsa në të njëjtën kohë ndihmon në dhënien e një ngjyre të çuditshme dhe të gjallë. Linjat thelbësore dhe përdorimi i lëndëve të parazgjedhura i japin jetë një produkti me cilësi të lartë ideal për ata që kërkojnë origjinalitet dhe funksionalitet në një artikull të vetëm me një aromë moderne dhe krijuese.

Ngjyrat e disponueshme :
  • E bardhë;
  • antracit;
  • gri pëllumbi;
  • tulla;
  • jeshile e gëlqeres;
  • drita blu.
Një shpirt i shkëlqyeshëm produktiv dhe vëmendja ndaj detajeve e bëjnë SCAB Design një simbol të Prodhuar në Itali . Objekte të jashtëzakonshme, të cilat marrin formë nga parimet e bukurisë dhe funksionalitetit . Një kërkim i pafund për përsosjen e materies. Cilësia dhe stili për dizajnin e bërë në shtëpi.
Scab Design ka krijuar këto objekte për 60 vjet, të gjitha krejtësisht të prodhimit italian , duke marrë njohje të plotë për cilësinë më të lartë . Ajo ndërton objekte estetikisht të shquara dhe thelbësore në përdorimin e tyre të përditshëm.

Certifikimi i sediljeve dhe elementeve të arredimit është një zgjedhje dhe një arsye për krenari për Scab. Catas kryen provat që lejojnë arritjen e provave të rezistencës, qëndrueshmërisë dhe ngarkesës, edhe në përdorimet më intensive.
Prodhimet e Scab Design janë përsosmërisht të riciklueshme, sepse përbërësit individualë që i përbëjnë ato dallohen shpejt. Secili element plastik mban shenjën identifikuese sipas standardit EN 16139.2013, dhe siguron indikacione të lehta për riciklimin. E gjithë prodhimi i Scab është bërë me 100% materiale të riciklueshme .

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi