2 Karrige Dizajni në Lëkurë Brown dhe Homemotion Wood Oak - Gallia

  • Kod: GALLIA1
lek 77.073,92
Material Lëkurë lëkure dhe dru
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 48
Thellësia (cm) 57
Lartësia (cm) 88

Karrige e veshur me lëkure kafe me strukturë druri lisi, 2 copë.

Struktura e drurit të lisit , mbulesa prej lëkure imituese . Kthehu me aplikimin e mbërtheckave metalike .
Dendësia e mbushjes së shkumës poliuretani: sedilje 30 KG / M3, mbështetëse 25 KG / M3.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë