Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 karrige fleksibile moderne tymosje me këmbë të kromuar Lia, të bëra në Itali

Kod: LIA FUME
lek 66.481,86 lek 93.094,54 -29%

madein_italy

- +
Material
PMMA + metalike
Masat
L 60 x H 33 x P 60cm
Ngjyrë
tym transparent-gri
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Living
2 karrige fleksibile moderne tymosje me këmbë të kromuar Lia, të bëra në Itali
Një restaurim pleksiglas i një karrige pa kohë për ambiente të brendshme, i prodhuar në pleksiglas 100% PMMA nga polimere të virgjëra, ngjyra transparente tymi, mbështetje e këmbëve krom. Seti përbëhet nga 2 karrige. Karakteristikat e pleksiglës (izolues i tronditjes, i papërpunueshëm, i pandryshueshëm, izolimi termik) dhe këmbët elegante të kromit e bëjnë karrigen Lia copë mobiljesh shumë e gjithanshme. Shkëlqimi dhe shkëlqimi i saj mbeten konstante dhe të pandryshuara me kalimin e kohës.
Plexiglasa PMMA nga polimeret e virgjëra të përdorura është jo toksike, hipoallergjike, pa erë dhe anti-bakteriale. 100% e riciklueshme, përputhet me UNI EN 71-3: 200. Projektuar , zhvilluar dhe prodhuar në Itali me materiale italiane .

Prodhuesi :
Ky artikull është bërë nga një kompani italiane e cila është e përqendruar fuqimisht në evolucionin e tendencave të projektimit dhe në funksionalitetin e Plexiglas . Falë përvojës së fituar në dy gjenerata, është në gjendje të shndërrojë një koncept në një objekt: orendi, pajisje shtesë, ndriçim ... të gjitha sendet thelbësore në peizazhin vendas.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi