Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 karrige moderne për dhomën e ngrënies në lëkurë prej lëkure dhe Matt Black Metal - Perita

Kod: PERITA
lek 43.258,06 lek 52.956,24 -18%
- +
Material
Pëlhurë dhe metal
Koha e dërgimit
10 ditë pune
Gjatësia (cm)
57.5
Thellësia (cm)
51
Lartësia (cm)
87
Viadurini Living

Karrigia e dhomës së ngrënies me sedilje lëkure dhe strukturë metalike, 2 copë.

Brenda dhomës së ngrënies dhe kuzhinës, karriget , së bashku me tryezën, janë padyshim elementet qendrore të mobilimit rreth të cilave rrotullohen mobiljet përreth. Zgjedhja e karrigeve është thelbësore për të kompletuar atmosferën e dhomës në mënyrën më të mirë të mundshme duke ruajtur një dizajn koherent që ruan më së miri proporcionet e dhomës dhe preferohet të zgjidhni një me një vend të rehatshëm dhe të rehatshëm, të mbushur dhe të mbuluar.

Kjo karrige për dhomën e ngrënies ose kuzhinën është bërë me këmbë në metal të pikturuar me të zezë mat dhe vend të mbushur dhe mbështetëse të mbështjellur me lëkurë Falë dizajnit të tij elegant dhe linjave të thjeshta, por të goditura, përputhet në mënyrë të përkryer me stilet më të larmishme të mobiljeve moderne, duke ndihmuar në kompletimin e dekorit të dhomës me shije dhe përsosje. Kombinimi i përfundimeve dhe materialeve e bëjnë produktin unik në llojin e tij dhe me ndikim të madh vizual, duke kombinuar bukurinë dhe funksionalitetin.

Përfundimet e sediljeve në dispozicion :
  • Kafe;
  • gri e lehtë;
  • blu
Matjet :
  • madhësia e sediljes cm. L 38 x P 41 cm;
  • lartësia e ndenjëses 46.5 cm;
  • lartësia e mbështetëses 44.5 cm;
  • përmasat totale: W 57.5 x D 51 x H 87 cm.
Kërkon montimin, udhëzimet e montimit dhe pajisjen e montimit të përfshirë në paketim.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi