2 Mbështetëse ombrellë prej porcelani të zbukuruar me dekal Homemotion - Nando

  • Kod: NANDO
lek 20.995,27
Material Porcelani
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 20
Thellësia (cm) 20
Lartësia (cm) 46

Çift palë çadrash prej porcelani dhe zbukuruar me një dekal.

Dy çadra cilindrike me strukturë prej porcelani të zbukuruar me një dekal të modeluar.

Madhësia: diametri 20 x H 46 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë