Made in Italy

2 peshqirë për pambuk dhe pëlhura për mysafirë dhe liri prej dantelle të përzier - Edge - Ginova

  • Made in Italy
  • Kod: GINOVA1
Lekë 12,945 Lekë 14,383 -10%
Material 100% pambuk, liri dhe buzë të përzierjes së dantellave
Ngjyrë mbrapa
Koha e dërgimit 5 javë pune
Gjatësia (cm) 40
Lartësia (cm) 60

Peshqir banjo për mysafirin me peshqir natyror të bardhë mysafir me dantella elegante, dizajn elegant shabby prodhuar në Itali, 2 copë.

Vlera e traditës është e kombinuar me stilin e jetës moderne në këtë peshqir natyror të bardhë mysafir, me një kufi të përzierjes prej liri dhe dantella dekorative elegante për një stil elegant të lënë pas dore.
Lehtësia , liria, eleganca dhe pastërtia janë fjalët kyçe për këtë produkt nga hijeshia fisnike dhe pëlhura e çmuar .

Kjo liri është në të vërtetë modernitet absolut , një zgjedhje për të jetuar jetën bashkëkohore të atyre që duan të kalojnë një moment lirie totale, e cila çon në krijimin e një produkti autentik dhe të punuar me dorë , të cilësisë më të lartë .
Papërsosmëria natyrore e materialit tregon kështu vlerën e thjeshtësisë , të mbyllur në një mjeshtëri elegante dhe delikate për një përvojë sensibile sublime dhe sugjestionuese .

Artikulli lindi duke respektuar mjedisin, duke e marrë natyrën si një mënyrë jetese për të arritur një ekuilibër të energjive vitale, në një grup harmonik të përsosjes, natyrës dhe mirëqenies, në të cilin eko-qëndrueshmëria bëhet një mënyrë për të qenë. Për ata që jetojnë të tashmen me sytë e së nesërmes, për ata që e jetojnë botën si dhe hapësirë të pafund dhe të lirë që nuk ka nevojë për fjalë.

Masat:
  • 40 x 60 cm
Përbërja:
  • Pëlhurë: 100% pambuk
  • Buzë: 50% liri dhe 50% pambuk
  • Dantella: poliamid 100%
Këshilla të dobishme:
Lani produktin veçmas me ujë dhe sapun neutral në një maksimum prej 40% C, mos zbardhni, mos lagni dhe mos e shtrëngoni me dorë.
Ne rekomandojmë hekurosjen në temperatura të ulëta dhe mos ekspozim të drejtpërdrejtë në rrezet e diellit për të ruajtur integritetin e ngjyrës dhe fibrave natyrore.

Shënim: hijet dhe ndryshimet me kalimin e kohës dhe midis artikujve duhet të konsiderohen si karakteristika të veçanta të produktit, pasi është bërë me materiale natyrore. Liri ynë është modernitet i pafund. Një zgjedhje e stilit të jetës bashkëkohore, sfondi i ritmit të jetës. Kushtuar atyre që i jetojnë përvojat e tyre me hapësirën si një moment i lirisë së pastër, duke kërkuar një konkretitet që duhet të shkojë së bashku me një stil pa kompromise.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro