2 Rafte të kthyeshëm për objekte dhe mbajtëse peshqirësh - Julio

  • Kod: JULIO
lek 12.109,30
Material metalike
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Gjatësia (cm) 50
Thellësia (cm) 11
Lartësia (cm) 6

2 rafte të kthyeshme për objekte dhe mbajtëse peshqirësh.

2 rafte të kthyeshëm për objekte dhe mbajtëse peshqirësh në metal të lyer mat .
Rafte me një stil të thjeshtë dhe të përjetshëm që garantojnë prakticitet dhe funksionalitet të madh. Përfundimet e thjeshta dhe lineare e bëjnë këtë produkt të përsosur për të kompletuar dekorin e çdo stili dizajni për banjën. Për më tepër, metali është i një cilësie të madhe dhe gjithashtu i reziston konsumimit të kohës.

Përmasat: L. 50cm x D 11cm x H 6cm

Përfundimet e disponueshme:
  • E zezë mat;
  • Matt White.
NB Të dy pjesët mund të blihen në ngjyra të ndryshme.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë