Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 Tabaka Krishtlindjesh të Zbukuruara në Raundin e Dolomitit ose Drejtkëndëshe - Babbonatale

Kod: BABBONATALE4
lek 8.508,64 lek 12.312,51 -31%
- +
Material
Dolomit
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Lartësia (cm)
2.5
Viadurini Kitchen
2 tabaka për Krishtlindje në dolomit me dekorime shumëngjyrëshe të Krishtlindjeve, me dizajn të rrumbullakët ose drejtkëndëshe.
Tradita hyn në shtëpi dhe qëndron në tryezë me këtë linjë tabaka prej porcelani me ngjyrë me një shpirt fort festiv dhe të Krishtlindjes .
Santa Klaus me pemën dhe dhuratat, si dhe simbolet e festës , marrin jetë në tryezë dhe në kuzhinë, duke na bërë të provojmë magjinë e Krishtlindjes nga të cilën askush nuk mund të heqë dorë.
Dizajni i gjallë dhe me gaz do të shoqërojë vaktet për të mahnitur darkat duke krijuar një stil të duhur elegante për atmosferën e përsosur të Krishtlindjeve .

Karakteristikat teknike:
  • Tabaka e rrumbullakët ose drejtkëndëshe
  • Në dolomit
  • Edge me pika të kuqe me dekorimin e Krishtlindjes
  • Masat e sirtarit të rrumbullakët: 26 Ø x orë. 2.5 cm
  • Masat e sirtarit drejtkëndëshe: l. 33,5 x d 17.5 x orë 2.5 cm
Pse të zgjidhni dolomitin?
Dolomiti është një nga materialet më rezistentë dhe të përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe është përzierja perfekte midis forcës dhe lehtësisë .
Zgjedhja për të dekoruar dhe vendosur tryezën me një shërbim të fortë dolomiti është ideale nëse doni të krijoni një efekt të gjallë, të shkëlqyeshëm dhe efikas.

Produkte të shikuara së fundmi