Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 tabela në dru mango me dekorim dhe strukturë të zezë etnike etnike - të lidhura

Kod: AFFINI
lek 44.852,83 lek 64.289,05 -30%
- +
Material
Dru mango dhe hekuri
Masat
48X80X80 cm 40X60X60 cm
Ngjyrë
Natyrore dhe e zezë
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Living

Palë tavolinash të rrumbullakëta të stilit etnik të bëra prej druri të mangos të dekoruar dhe strukturë hekuri.

Tabelat bëhen me një strukturë metalike   majë druri e zezë dhe mango , kjo e fundit zbukurohet me motive arabeska që japin një stil etnik dhe origjinal.
Dizajni i tyre i pastër dhe minimal gjen hapësirë në modernitetin e sotëm, me një kornizë të thjeshtë dhe në të njëjtën kohë të veçantë për shkak të këmbëve gjysëm të hënës.

Informacion teknik:
Ngjyra : Dru natyral me dekor të bardhë dhe hekur të zi
Dimensionet: 1) Lartësia 48x Gjatësia 80 x Gjerësia 80 cm; 2) Lartësia 40 x Gjatësia 60 x Gjerësia 60 cm
Materiali: Dru mango dhe hekuri
Modeli : Lëvizshëm; me këmbë të vetme me tre këmbë dhe rreth të vazhdueshëm për të voglin; hënë gjysmëhënës për të madhen

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi