Made in Italy

2 Tavolina kafeje në dru të ngurtë halor Prodhuar në Itali - Gaz

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: GAS
lek 167.439,44
: lek 167.439,44
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Material i sheshtë Dru i fortë halor
Materiali bazë metalike

2 tavolina kafeje prej druri të fortë halore Prodhuar në Itali

2 tavolina kafeje prej druri të fortë konifer , strukturë metalike ngjyrë grafiti. Tavolinat mund të përdoren si veçmas ashtu edhe së bashku për ta bërë ambientin unik dhe të përshtatshëm për nevojat tuaja.

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që çuan në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Përfundimet e disponueshme:
  • Pisha e Vjetër;
  • Pyll.
Dimensionet
  • tavolinë e vogël: Lartësia. 32 x Gjatësia. 78 x Thellësi. 78 cm
  • tavolinë e madhe: Lartësia: 40cm x Gjatësia: 88cm x Thellësia: 88cm
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë