Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dy tavolina të brendshme / të jashtme në rrëshirë me çimento Pablo të përfunduar

Kod: PABLOTAV
lek 20.320,63
- +
Material
Resina finitura çimento; ferro
Masat
• grande cm H.45 x Ø.52,5 • pikolo cm H.38 x Ø.43,5
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Living
2 tavolina kafeje në natyrë / shtëpie të bëra me rrëshirë w / përfundojë betoni Pablo
Ky grup përfshin 2 tavolina kafeje të përshtatshme si për përdorim shtëpie ashtu edhe për natyrë *. Pjesa e sipërme është bërë nga rrëshirë me përfundim betoni, baza e tryezës është bërë prej hekuri me një përfundim anthraciti. Këto produkte janë punuar me dorë nga zejtarë ekspertë. Meqenëse këto artikuj janë punuar me dorë, mund të ndodhin ndryshime, krahasuar me fotot.
* Ky artikull mund të përdoret vetëm në hapësirat në natyrë që riparohen nga agjentët atmosferikë, të tilla si gazebos dhe patios; Ai duhet të mbulohet gjatë sezonit të dimrit. Sipërfaqet e tij nuk duhet të ekspozohen drejtpërdrejt në ujë dhe temperaturë të ulët, afër 0.
Në caso di piccoli graffi, si suggerisce l'utilizzo della cera (në dotazione). Në caso di contatto con vino, cibo o bevande, pulire անմիջապեսatamente la superficie con un panno morbido.
Përcaktoni iluren e duhur për tavolini con le seguenti:
grande cm H.45 x Ø.52,5
piccolo cm H.38 x Ø.43,5

PRODUTTORE
Questo articolo è stato realizimi da un'azienda nata oltre mezzo secolo fà, negli anni '50, che dopo una lunghissima esperienza maturata negli anni da attività artigianale si è trasformata in realtà industriale con importazione ed esportazione in tutto il mondo.
Metalli cromati, colori caldi e avvolgenti ... librerie, sedie, poltrone, lampade, tavoli moderni fissi e allungabili e tanto altro, oggetti Creati non solo per decorare con eleganza la vostra casa, l'ufficio o il giardino, ma soprattutto per stup . Informacione të kërkuara nga një gjuhë moderne, më shumë se gjuhë bashkëkohore semper në grado di regalare una raffinatezza origjinal sconfinata.
Oggi l'azienda è caratterizzata da uno stile inconfondibile, capace di arredare con gusto ricercato ogni angolo delle mura localhe.

Produkte të shikuara së fundmi