Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 Thika të plota të pjekura, Berti ekskluzivisht për Viadurini-Dello

Kod: DELLO
lek 19.236,88 lek 29.802,22 -35%

madein_italy

- +
Material
çelik inox
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune
Coltellerie Berti

Set thikash për pjekje 2 copë, me cilësi të lartë prodhim artikulli në Itali.

Një palë thika që do të përdoren për prerjen e ushqimit tuaj në tryezë:
- Thikë prerëse : me teh të lakuar dhe të mprehtë. Kapacitet i shkëlqyeshëm i prerjes për të shmangur shkatërrimin ose thyerjen e fetave. Sharra është e ndaluar.
- Piruni : plotësuesi i thikës së feta ka për qëllim të mbajë atë që po presim në feta.

Tehurat merren me prerjen me lazer nga fletët e çelikut prerës të veçantë që lejon një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e rregulluar e kokrrës pa farkëtim). Bërë me një tang të plotë, dmth tehu është një copë e vetme që kalon të gjithë dorezën, ato kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të zhuritur me rërë.
Prodhuar tërësisht me dorë në sasi të vogla. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes.

Versionet me doreza Plexiglas janë të përshtatshme për pjatalarëse sepse të gjitha dorezat tona Plexiglas i nënshtrohen një procesi të veçantë stabilizimi që i bën ato të përshtatshme për pjatalarësit.
Prodhuar me çelik prerës me cilësi të lartë, ato mund të vendosen në pjatalarëse vetëm në versionin e dorezës Plexiglas, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet :
- teh grift
- pesha: 250 gr.
- teh çeliku inox,
- doreza: pleksiglas akulli.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi