Made in Italy

2 vazo për dekorimin e tryezës në kristal ekologjik me dizajn unik - Daniele

  • Made in Italy
  • Kod: DANIELE7
lek 31.710,70
Material kristal ekologjik
Masat h 30,2 x diametri maksimal 17,5 cm
Koha e dërgimit 10-20 ditë pune

2 vazo të zbukuruara me dizajn të prodhuara nga kristali ekologjik me cilësi të lartë dhe 100% të prodhuara në Itali.

Këto janë vazo me një dizajn të rafinuar dhe të pagabueshëm që japin shkëlqim dhe shkëlqim duke e bërë secilin set elegant.
Ideale për të përmirësuar çdo rast, nga drekat dhe darkat te aperitivët dhe orët e lumtura.

Pika e fortë e këtyre vazove qëndron në materialin me të cilin ato janë bërë: xhami eko-kristal, kristali i parë inovativ ekologjik, ultravjollcë dhe pjatalarëse, i cili ka të njëjtat karakteristika të transparencës, shkëlqimit dhe tingullit tipik të kristalit. .
Isshtë një gotë sonike superiore ultravjollcë e riciklueshme 100% që prodhohet në respekt të plotë për mjedisin , përmes përdorimit të furrave elektrike dhe energjisë së pastër të ripërtëritshme, për një total të emetimeve zero në atmosferë.

Pikat e forta të kristalit ekologjik industrial:
  • Transparenca : më transparente nga gotat e kristalta
  • Shkëlqimi : një shkëlqim unik i dhënë nga lëndët e para më të pastra
  • Rezistenca : jashtëzakonisht rezistente ndaj thyerjes, secili produkt i nënshtrohet 7 testeve të cilësisë
  • I sigurt për larjen e enëve : testuar për mbi 4000 përdorime në pjatalarëse profesionale
  • Sonoriteti : tinguj të pastër dhe të gjallë, si kristali më i mirë
  • Ekologjike : 100% e riciklueshme, e prodhuar me respekt për mjedisin
Rezultati është një cilësi e lartë e prodhuar në Itali , për të përjetuar cilësi dhe bukuri në një mënyrë të plotë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë