Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 vende me divan të mbuluar në kadife me Dizajn dhe Baza Hekuri - Sonny

Kod: SONNY
lek 87.989,34 lek 132.034,06 -33%
- +
Material
Hekuri, Druri dhe kadifeja
Masat
120x72x80 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Dizajni divan 120X72X80 cm në hekur, dru dhe kadife moderne.

Zgjedhja e vendeve të përshtatshme për shtëpinë tuaj është një operacion që duhet të kryhet me kujdes dhe vëmendje. Ata në fakt janë orendi me një rëndësi të fortë funksionale, si dhe estetike. Një vend, qoftë ai një divan, një karrige për dhomën e ngrënies, një qese apo kolltuk, duhet të ofrojë rehati optimale që shoqëron momentet tona të relaksimit, por në të njëjtën kohë duhet të ketë një vlerë dekorative dhe të përputhet mirë me kontekstin në të cilat është futur.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë artikujsh që plotësojnë një larmi stil dhe nevoja rehatie.

Produkte të shikuara së fundmi