Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

2 Vrapues për Tavolina për Krishtlindje me Gnome dhe Pema e Krishtëlindjes Gri dhe e Kuqe - Babbonatale

Kod: BABBONATALE5
lek 10.210,37 lek 14.815,05 -31%
- +
Material
Poliestër
Ngjyrë
gri dhe e kuqe
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Gjatësia (cm)
180
Lartësia (cm)
33
Viadurini Kitchen
2 vrapues të tryezave të Krishtlindjeve në poliestër me gnome dhe pemën e Krishtlindjes.
Çdo vit, në këtë periudhë, vendosja dhe dekorimi i tryezës së Krishtlindjes me shije dhe përsosje bëhet i domosdoshëm. Kjo është një detyrë e rëndësishme: jo vetëm për një çështje estetike dhe modeli, por edhe për sa i përket krijimit të një atmosfere të duhur : befasia e mysafirëve, evokimi i shpirtit familjar, transmetimi i gëzimit dhe ngrohtësisë janë pikat e forta të tryezës.
Për këtë është thelbësore t'i kushtohet vëmendje edhe detajeve më vogla , të cilat mund të bëjnë ndryshimin në kërkimin e një elegance autentike dhe të veçantë.

Për këtë Krishtlindje sillni magjinë e festave në tryezë me vrapues dekorativë të tryezave të zbukuruar me gnome dhe pemën e Krishtlindjes , të dy simbole të përrallës së Krishtlindjes.
Kushtuar për dashamirët e Krishtlindjeve tradicionale dhe për të gjithë ata që duan të lënë të rrëmbehen nga atmosfera e përjetshme e Krishtlindjeve që do të mbështjellë shtëpinë.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë nga poliestër
  • Detajet e tartanit
  • Dekorimi i arrëthyesit
  • Masat: l. 180 x f. 33 cm
  • Mund të lahet në makinë (30)

Produkte të shikuara së fundmi