Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

24 Kupa Jumbo për Mëngjesin e Krishtlindjeve në Gres me ngjyra dhe të Dekoruara - Melchiorre

Kod: MELCHIORRE3
lek 20.520,84 lek 29.730,18 -31%
- +
Material
Gres
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Gjatësia (cm)
11.5
Lartësia (cm)
9
Viadurini Kitchen
24 gota mëngjesi për Krishtlindje model jumbo në prodhim gresi me dorezë në dy lloje dekorimesh për Krishtlindje.
Çdo vit, në këtë periudhë, vendosja dhe dekorimi i tryezës së Krishtlindjes me shije dhe përsosje bëhet i domosdoshëm. Kjo është një detyrë e rëndësishme: jo vetëm për një çështje estetike dhe modeli, por edhe për sa i përket krijimit të një atmosfere të duhur : befasia e mysafirëve, evokimi i shpirtit familjar, transmetimi i gëzimit dhe ngrohtësisë janë pikat e forta të tryezës.
Për këtë është thelbësore t'i kushtohet vëmendje edhe detajeve më vogla, të cilat mund të bëjnë ndryshimin në kërkimin e një elegance autentike dhe të veçantë.

Kjo e Krishtlindjeve vigan kupë shërbimit mishëron Krishtlindjet tradicionale në dekoratave të tij, që nga fshatrat e veriut, e sweaters ngrohtë dhe gota vërshojnë dhe çokollatë të nxehtë.
Çdo pjesë e koleksionit kontribuon në krijimin e magjisë së Krishtlindjes , e cila me atmosferën e saj të magjepsur gëzon të gjithë familjen.

Karakteristikat teknike:
  • Kupa Jumbo
  • Në prodhim gresi
  • Me dorezë
  • Në dispozicion në 2 asortimente
  • Kapaciteti: 520ml
  • Matjet: 11.5 Ø (15 me dorezë) x h. 9 cm
  • I sigurt për larjen e enëve
  • Përdoret në mikrovalë

Produkte të shikuara së fundmi