Made in Italy

3 Copë Ekanti Ekologjik i Kristalit të Verës dhe Set për Kupë - Etera

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: ETERA5
lek 8.711,73
Material kristal ekologjik
Koha e dërgimit 10-20 ditë pune

Set dekantues dhe gota vere në eko-kristal me një dizajn minimal, 3 copë të prodhuara në Itali.

Ky shërbim i verës përfshin një dekantues dhe dy gota prej 9.1 xh 22 cm dhe karakterizohet nga një dizajn novator dhe një identitet i fortë që e bën momentin e shijimit të një emocioni unik.
Hijeshia e transparencës plotëson dizajnin e mirë duke kombinuar nevojat me artin e vendosjes së vendeve të nivelit të lartë.
Rezultati është një linjë thelbësore me linja të pastra dhe minimale të afta për ta bërë çdo grup të çdo stili magjepsës dhe të rafinuar.

Pika e fortë e këtyre produkteve konsiston në materialin me të cilin janë bërë: xhami eko-kristal, që është kristali i parë inovativ ekologjik, ultra i qartë dhe rezistent ndaj larjes në pjatalarëse, i cili ka të njëjtat karakteristika të transparencës, shkëlqimit dhe zërit tipike për kristalin. Me
Ashtë një gotë zanore ultraclear 100% e riciklueshme superiore që prodhohet në respekt të plotë për mjedisin, përmes përdorimit të furrave elektrike dhe energjisë së pastër të rinovueshme, për një total emetimesh zero në atmosferë.

Pikat e forta të kristalit ekologjik industrial:
  • Transparenca : më transparente nga gotat e kristalta
  • Shkëlqimi : një shkëlqim unik i dhënë nga lëndët e para më të pastra
  • Rezistenca : jashtëzakonisht rezistente ndaj thyerjes, secili produkt i nënshtrohet 7 testeve të cilësisë
  • I sigurt në lavastovilje : i testuar për mbi 4000 përdorime në pjatalarëse profesionale
  • Sonoriteti : tinguj të pastër dhe të gjallë, si kristali më i mirë
  • Ekologjike : 100% e riciklueshme, e prodhuar me respekt për mjedisin
Rezultati është një produkt i cilësisë së lartë i prodhuar në Itali , për të përjetuar plotësisht cilësinë dhe bukurinë në tryezë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë