Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

3 dyert dhoma anësore e dhomës së ndenjes në Melamine me inserte lisi

Kod: SPRINGER2
lek 142.444,63 lek 219.723,09 -35%

madein_italy

- +
Masat
L 180 x P 50 x H 80 cm
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Materiali bazë
metal
Materiali i strukturës
dru melamine dhe rimeso lisi
Viadurini Living

Dollap i dhomës së ndenjes me dizajn modern me strukturë druri melamine antracit dhe këmbë metalike të zeza.

Hyrja është një mjedis që shpesh nuk gjendet në shtëpitë moderne, përkundrazi karakterizohet nga një hapësirë e hapur në të cilën zona e jetesës bëhet karta e biznesit të shtëpisë, dizajni i së cilës duhet të studiohet me kujdes. 'përdorimi i dollapëve të cilët, megjithëse modernë, japin një traditë të brendshme që ka qëndruar gjatë shekujve.

Bufe moderne Springer është bërë me një strukturë anthracite druri Melamine dhe një bazë të zezë metalike.
Një tipar i veçantë janë tre dyert e melaminës me futje gjeometrike në rimeso lisi.

Shënim: Shmangni ngarkimin e rafteve dhe sirtarëve me peshë të tepërt.

Produkte të shikuara së fundmi