3 Mbajtëse Qiri të Armatosur në Dizajn Modern Luksoz Metal Silver - Akomodimi

  • Kod: ALOGIO
Lekë 16,348 Lekë 18,164 -10%
Material metal argjendi
Koha e dërgimit 7 dite
Gjatësia (cm) 27
Lartësia (cm) 23

Mbajtës i qirinjve Candelabra me 3 flakë në metal argjendi, dizajn elegant.

Kjo shandan elegant dhe luksoz me 3 flakë është bërë tërësisht prej metali argjendi dhe format e tij të zgjatura dhe të holla krijojnë një gërshetim të sofistikuar për një pamje përfundimtare të dallueshme dhe të këndshme.

Një shandan është një objekt plot sharm që ka origjinë shumë të lashtë: në të kaluarën përdorej si një strukturë për ndriçimin me qirinj ndërsa sot është bërë një shtesë thjesht dekorative pasi funksioni i tij është thjesht estetik.

Me elegancën e saj është në gjendje të përcaktojë stilin e shtëpisë dhe t'i japë ngrohtësi mjedisit kur harmonizohet në mënyrë harmonike me kontekstin.
Prandaj, zgjedhja e stilit dhe ngjyrës së një shandani është e rëndësishme dhe varet nga dizajni dhe orenditë e pranishme në destinacion.

Aksesorët e mobilimit janë objekte të projektimit me një detyrë të çmuar zbukuruese, thelbësore për të karakterizuar mjedisin me stilin dhe shijen tuaj.
Prandaj, ato duhet të zgjidhen jo në bazë të modës së momentit, por duke marrë parasysh ekuilibrin midis funksionalitetit dhe estetikës.
Një artikull i vogël dekorativ, në fakt, është në gjendje të sjellë rezultate të mëdha në një nivel emocional dhe mikpritës në mjedisin e destinacionit.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro