Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

3 Pemët e Krishtlindjeve në Qeramikë të Dekoruar të Dizajnit në 2 Dimensione - Alberello

Kod: ALBERELLO
lek 8.909,04 lek 12.913,11 -31%
- +
Material
Qeramike
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Decor
Trio e pemëve të Krishtlindjeve të ndritshme qeramike të zbukuruara të disponueshme në dy madhësi.
Çdo vit, në këtë periudhë, dekorimi i shtëpisë së Krishtlindjes me shije dhe përsosje bëhet i domosdoshëm. Kjo është një detyrë e rëndësishme: jo vetëm për një çështje estetike dhe modeli, por edhe për sa i përket krijimit të një atmosfere të duhur : befasia e mysafirëve, evokimi i shpirtit familjar, transmetimi i gëzimit dhe ngrohtësisë janë pikat e forta.
Për këtë është thelbësore t'i kushtohet vëmendje edhe detajeve më vogla , të cilat mund të bëjnë ndryshimin në kërkimin e një elegance autentike dhe të veçantë.

Dekoroni zonën e ndenjes së shtëpisë tuaj me bukuri me pajisje me ngjyra pastel siç janë këto pemë qeramike të Krishtlindjeve dhe lërini veten të tërhiqeni nga atmosfera e përjetshme e Krishtlindjeve që do të mbështjellë shtëpinë tuaj.

Karakteristikat teknike:
  • Pemë
  • Bërë nga qeramika
  • Detaje prej ari
  • Me zbukurim relievin
  • Në dispozicion në 3 asortimente
  • Masat e pemëve të mëdha: 13.5 x orë. 31 cm
  • Masat e pemëve të vogla: 11 x orë. 21 cm

Produkte të shikuara së fundmi