Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

3 Tabela kafeje prej bronzi të rrumbullakët me këmbë hekuri, Dizajn modern - Aleatët

Kod: ALLEATI
lek 57.311,95 lek 82.230,18 -30%
- +
Material
Bronz dhe hekur
Masat
54X60X60 cm 45X46X46 cm 38X36X36 cm
Ngjyrë
E zezë dhe bronzi
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Living

Trio tavolinash të rrumbullakëta kafeje prej bronzi dhe hekuri me një dizajn modern.

Tabelat janë bërë nga një strukturë hekuri dhe një plan bronzi .
Dizajni i tyre i pastër dhe minimal gjen hapësirë në modernitetin e sotëm, me një kornizë thelbësore dhe në të njëjtën kohë të veçantë për shkak të këmbëve me tre këmbë të bashkuar.

Informacion teknik:
Ngjyra : Struktura natyrale dhe e zezë
Dimensionet: 1) Lartësia 54 x Gjatësia 60 x Gjerësia 60 cm; 2) Lartësia 45 x Gjatësia 46 x Gjerësia 46 cm; 3) Lartësia 38 x Gjatësia 36 x Gjerësia 36 cm
Materiali: Struktura e hekurit dhe mbulesa prej bronzi
Modeli: i lëvizshëm; me këmbë të vetme dhe të vazhdueshme të trekëmbëshit

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi