3 tavolina kafeje në MDF me zbukurime të vendosura nga homemotion - Mariam

  • Kod: MARIAM
lek 36.218,62
Material MDF dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 35.5 / 41.5 / 46
Thellësia (cm) 35.5 / 41.5 / 46
Lartësia (cm) 40/45/51

Përbërja e 3 tryezave të rrumbullakëta të kafesë në MDF me strukturë çeliku.

Pjesa e sipërme MDF me zbukurime të veshura, këmbët prej çeliku të lyer me pluhur epoksi.

Matjet :
  • diametri 35,5 x H 40 cm;
  • diametri 41,5 x H 45 cm;
  • diametri 46.5 x H 51 cm.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë