Made in Italy

3 Tavolina kafeje prej druri të ngurtë me Grès Porcelani Made in Italy - Moka

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: MOKA
lek 211.172,32
: lek 211.172,32
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Material i sheshtë Enë prej porcelani
Materiali bazë Dru i fortë halor
Gjatësia (cm) 62
Thellësia (cm) 54

3 tavolina kafeje gjashtëkëndore dizajn nga Patricia Urquiola Prodhuar në Itali

3 tavolina gjashtëkëndore prej druri të ngurtë halore , të punuara me dorë me majë prej guri porcelani në tre ngjyra të ndryshme.

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që çuan në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Përfundimet e disponueshme:
  • Pisha e vjetër
  • Pyll
  • Kreta
Dimensionet.
  • Tavolina anësore e lartë: Lartësia: 45cm x Gjatësia: 62cm x Thellësia: 54cm
  • Tavolina anësore mesatare: Lartësia: 35cm x Gjatësia: 62cm x Thellësia: 54cm
  • Tavolinë kafeje: Lartësia: 25cm x Gjatësia: 62cm x Thellësia: 54cm
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë