Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

3 thika kuzhine me bllok çeliku inox, Berti Exclusive për Viadurini-Cesio

Kod: CESIO
lek 45.749,88 lek 70.867,47 -35%

madein_italy

- +
Material
çelik inox
Koha e dërgimit
5/8 ditë pune
Coltellerie Berti

Bllok me 3 thika kuzhine, artikull me cilësi të lartë prodhuar në Itali.

Bllokoni 3 thika : shumëllojshmëria minimale për kuzhinën tuaj:
- Thikë bukë: e vetmja që do të ketë tehun e dhëmbëzuar. Mund të përdoret gjithashtu për ëmbëlsira me fibra të thatë siç janë tartat.
- Thikë mishi dhe djathi : thikë me shumë përdorime, me këtë thikë normalisht të madhe mund të prisni të gjitha mishrat, por edhe djathrat dhe perimet.
- Një mijë përdorime : e njohur si thika e prerjes së drejtë, është karta e egër e kuzhinës. Rreptësisht me teh të lëmuar dhe majë në qendër, ideale për prerje të vogla dhe e domosdoshme për përgatitjen e enëve të mishit dhe perimeve, si dhe është perfekte për qërimin dhe qërimin.

Tehurat merren nga prerja me lazer nga fletët e çelikut prerës të veçantë që lejon një cilësi shumë të lartë të tehut (madhësia e imët dhe e rregulluar e kokrrës pa farkëtim). Bërë me një tang të plotë, dmth tehu është një copë e vetme që kalon të gjithë dorezën, ato kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të zhuritur me rërë.
Prodhuar tërësisht me dorë në sasi të vogla . Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes.

Versionet me doreza Plexiglas janë të përshtatshme për pjatalarëse sepse të gjitha dorezat tona Plexiglas i nënshtrohen një procesi të veçantë stabilizimi që i bën ato të përshtatshme për pjatalarësit. Blloku është gjithashtu prej Plexiglas dhe mund të lahet në pjatalarëse në një temperaturë të ulët (maksimum 40 ° C), por larja e duarve është e preferueshme. Prodhuar me çelik prerës me cilësi të lartë , ato mund të vendosen në pjatalarëse vetëm në versionin e dorezës Plexiglas, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet :
- teh grift
- pesha: 720 gr.
- teh çeliku inox,
- doreza: pleksiglas akulli.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi