Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

4 jastekë katrorë për Krishtlindje për divan në Tartan me renë dhe të shkruar - Tartan

Kod: TARTAN1
lek 10.110,27 lek 14.614,84 -31%
- +
Material
Poliestër
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Gjatësia (cm)
45
Thellësia (cm)
16
Lartësia (cm)
45
Viadurini Textile
4 x jastëkë katrore të Krishtlindjeve për divan në modelin poliestër me renë, shkrime dhe dëborë.
Çdo vit, në këtë periudhë, dekorimi jo vetëm i tryezës, por edhe i
dhomës së ndenjes Krishtlindjeve me shije dhe përsosje bëhet një domosdoshmëri. Kjo është një detyrë e rëndësishme: jo vetëm për një pyetje estetike dhe modeli, por edhe për sa i përket krijimit të atmosferës duhur : të mahnitësh mysafirët, të ndjellësh shpirtin e familjes, të transmetosh gëzim dhe ngrohtësi janë pikat e forta.
Për këtë është thelbësore t'i kushtohet vëmendje edhe detajeve më vogla , të cilat mund të bëjnë ndryshimin në kërkimin e një elegance autentike dhe të veçantë.

Për këtë Krishtlindje, sillni magjinë e festave në shtëpinë tuaj me jastëkët tartan dekorativë të disponueshëm në dy variante, të zbukuruara me simbolet e Krishtlindjeve në të bardhë si reja, flokët e dëborës dhe fjala "Gëzuar Krishtin" që bien në sy që poliesteri bëhet protagonistë të mjedisit, për të brohoritur mysafirët dhe për të krijuar një atmosferë karakteristike.
Kushtuar për dashamirët e Krishtlindjeve tradicionale dhe për të gjithë ata që duan të lënë të rrëmbehen nga atmosfera e përjetshme e Krishtlindjeve që do të mbështjellë shtëpinë.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë nga poliestër
  • Dekorimi i tartanit me renë dhe dëborë
  • Zgjedhja e strukturës së kuqe dhe të zezë ose tartanit
  • Masat: l. 45 x f. 16 x orë 45 cm
  • 350 g

Produkte të shikuara së fundmi