Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

4 Jastëkët e Divanit të Krishtëlindjes me Arrëthyese dhe Tartan Dekor - Schiaccianoci

Kod: SCHIACCIANOCI7
lek 8.308,44 lek 12.012,20 -31%
- +
Material
Poliestër
Ngjyrë
e bardha e kuqe dhe jeshile
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Gjatësia (cm)
45
Thellësia (cm)
16
Lartësia (cm)
45
Viadurini Textile
4 jastekë Krishtlindjesh në poliestër me arrëthyese dekorative dhe bordurë tartani.
Çdo vit, në këtë periudhë, dekorimi jo vetëm i tryezës, por edhe i dhomës së ndenjes Krishtlindjeve me shije dhe përsosje bëhet një domosdoshmëri. Kjo është një detyrë e rëndësishme: jo vetëm për një çështje estetike dhe modeli, por edhe për sa i përket krijimit të atmosferës duhur : befasia e mysafirëve, evokimi i shpirtit familjar, transmetimi i gëzimit dhe ngrohtësisë janë pikat e forta.
Për këtë është thelbësore t'i kushtohet vëmendje edhe detajeve më vogla , të cilat mund të bëjnë ndryshimin në kërkimin e një elegance autentike dhe të veçantë.

Për këtë Krishtlindje, sillni magjinë e festave në shtëpinë tuaj me jastëkë dekorativë të zbukuruar me arrëthyese ikonike dhe të zbukuruara me zbukurim tartani me gjelbërim të përhershëm , të dy simbolet e përrallës së Krishtlindjeve.
Kushtuar për dashamirët e Krishtlindjeve tradicionale dhe për të gjithë ata që duan të lënë të rrëmbehen nga atmosfera e përjetshme e Krishtlindjeve që do të mbështjellë shtëpinë.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë nga poliestër
  • Buzë tartani
  • Dekorimi i arrëthyesit
  • Masat: l. 45 x f. 16 x orë 45 cm
  • 350 g

Produkte të shikuara së fundmi