Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

4 Karrige për Outdoor Design në Polikarbonat Made in Italy - Vanity Design Scab

Kod: VANITYCHAIR
lek 63.392,00

madein_italy

- +
Material
Polikarbonat
Koha e dërgimit
5 ditë pune * Koha e dorëzimit mund të rritet nëse produkti nuk është i disponueshëm në magazinë.
Gjatësia (cm)
49
Thellësia (cm)
55
Lartësia (cm)
88
Scab Design

Karrige e jashtme e pirgshme në dizajn modern polikarbonat Prodhuar në Itali, 4 copë.

Made in Itali karrige në natyrë bërë tërësisht nga polycarbonate riciklueshme. Struktura e tij lejon grumbullimin deri në një maksimum prej 4 pjesësh duke siguruar kështu optimizim të shkëlqyeshëm të hapësirës kur është e nevojshme.
Dizajni i saj i freskët dhe bashkëkohor e bën secilën karrige unike në llojin e saj, ideale për ata që kërkojnë një produkt diskret që nuk kalon pa u vënë re falë përfundimeve të mrekullueshme në dispozicion që rrisin edhe më shumë vlerën e saj estetike, duke lejuar kështu kompletimin e mobiljeve. duke rrethuar në një mënyrë homogjene dhe në të njëjtën kohë duke krijuar një atmosferë të rehatshme dhe mikpritëse.

Madhësia : L 49 x P 55 x H 88 cm

Ngjyrat e disponueshme :
  • transparente;
  • i tymosur transparent;
  • E bardhe.
Një shpirt i shkëlqyeshëm produktiv dhe vëmendja ndaj detajeve e bëjnë SCAB Design një simbol të Prodhuar në Itali . Objekte të jashtëzakonshme, të cilat marrin formë nga parimet e bukurisë dhe funksionalitetit . Një kërkim i pafund për përsosjen e materies. Cilësia dhe stili për dizajnin e bërë në shtëpi.
Scab Design ka krijuar këto objekte për 60 vjet, të gjitha krejtësisht të prodhimit italian , duke marrë njohje të plotë për cilësinë më të lartë . Ai ndërton objekte estetikisht të shquara dhe thelbësore në përdorimin e tyre të përditshëm.

Certifikimi i vendeve dhe elementeve të mobilimit është një zgjedhje dhe një arsye për krenari për Scab. Catas kryen provat që lejojnë arritjen e provave të rezistencës, qëndrueshmërisë dhe ngarkesës, edhe në përdorimet më intensive.
Prodhimet e Scab Design janë krejtësisht të riciklueshme, sepse përbërësit individualë që i përbëjnë ato mund të diferencohen shpejt. Secili element plastik mban shenjën identifikuese sipas standardit EN 16139.2013, dhe siguron indikacione të lehta për riciklimin. E gjithë prodhimi i Scab është bërë me 100% materiale të riciklueshme .
NB: Ngjyrat e errëta mund të nxjerrin në pah hijezimin tipik të materialit që do të konsiderohet normale.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi