Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

4 Karrige të Jashtme me Armë të Mbërthyera të prodhuara në Itali - Koleta e Scab Design

Kod: COLETTEPOL
lek 41.463,95

madein_italy

- +
Material
Teknopolimer
Koha e dërgimit
5 ditë pune * Koha e dorëzimit mund të rritet nëse produkti nuk është i disponueshëm në magazinë.
Gjatësia (cm)
58
Thellësia (cm)
53
Lartësia (cm)
85
Scab Design

Karrige e jashtme e pirgshme në teknopolimer me mbështetëse krahësh Prodhuar në Itali, 4 copë.

Karrige në natyrë prodhuar në Itali me strukturë teknopolimer të formuar me injeksion me teknologji të formimit të ajrit dhe e pasuruar nga pjesa e pasme e zbukuruar me pika dhe dy mbështetëse praktike.
Dizajni kreativ dhe origjinaliteti e bëjnë këtë artikull të një lloji, megjithëse të thjeshtë dhe diskret. Pasuruar nga një gamë e mrekullueshme e ngjyrave në dispozicion, ky produkt është në gjendje të revolucionarizojë atmosferën e kopshtit tuaj ose të çdo zone të jashtme në një mënyrë inovative, duke i dhënë personalitet dhe karakter çdo zone të jashtme të shtëpisë.
Mundësia e grumbullimit të tyre deri në një maksimum prej 7 pjesësh rrit edhe më shumë anën funksionale duke lejuar një optimizim të shkëlqyeshëm të hapësirës kur është e nevojshme.

Madhësia: L 58 x P 53 x H 85 cm

Ngjyrat e disponueshme :
  • liri;
  • gri pëllumbi;
  • antracit;
  • drita blu.
Një shpirt i shkëlqyeshëm produktiv dhe vëmendja ndaj detajeve e bëjnë SCAB Design një simbol të Prodhuar në Itali . Objekte të jashtëzakonshme, të cilat marrin formë nga parimet e bukurisë dhe funksionalitetit . Një kërkim i pafund për përsosjen e materies. Cilësia dhe stili për dizajnin e bërë në shtëpi.
Scab Design ka krijuar këto objekte për 60 vjet, të gjitha krejtësisht të prodhimit italian , duke marrë njohje të plotë për cilësinë më të lartë . Ai ndërton objekte estetikisht të shquara dhe thelbësore në përdorimin e tyre të përditshëm.

Certifikimi i vendeve dhe elementeve të mobilimit është një zgjedhje dhe një arsye për krenari për Scab. Catas kryen provat që lejojnë arritjen e provave të rezistencës, qëndrueshmërisë dhe ngarkesës, edhe në përdorimet më intensive.
Prodhimet e Scab Design janë krejtësisht të riciklueshme, sepse përbërësit individualë që i përbëjnë ato mund të diferencohen shpejt. Secili element plastik mban shenjën identifikuese sipas standardit EN 16139.2013, dhe siguron indikacione të lehta për riciklimin. E gjithë prodhimi i Scab është bërë me 100% materiale të riciklueshme .

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi