Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

4 turi Krishtlindjesh në dolomit me dorezë të kuqe dhe dekorime të Krishtlindjeve - Santa Claus

Kod: BABBONATALE3
lek 8.508,64 lek 12.312,51 -31%
- +
Material
Dolomit
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Gjatësia (cm)
13
Thellësia (cm)
9
Lartësia (cm)
13
Viadurini Kitchen
4 turi për Krishtlindje të bëra në dolomit me dorezë të kuqe.
Tradita hyn në shtëpi me vijën e gota me ngjyrë dolomite me trajton të kuqe me një shpirt të fuqishëm festive dhe të Krishtlindjeve.
Simbolet e partisë të vijë në jetë në tryezë dhe në kuzhinë, duke na bërë të përjetojnë magjinë e Krishtlindjeve që askush nuk mund të heqë dorë.
Për mëngjes ose një meze të lehtë me miqtë, lëreni veten të mbingarkohet nga dizenjimi i gjallë i gotave, duke krijuar stilin e duhur elegant për atmosferën e përsosur të Krishtlindjeve.

Karakteristikat teknike:
  • Në dolomit
  • Me dorezë të kuqe
  • Masat: l. 13 x f. 9 x orë 13 cm
  • Kapaciteti: 420ml
  • Rekomandohet larja e duarve
  • Në dispozicion në 2 asortimente
Pse të zgjidhni dolomitin?
Dolomiti është një nga materialet më rezistentë dhe të përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe është përzierja perfekte midis forcës dhe lehtësisë .
Zgjedhja për të dekoruar dhe vendosur tryezën me një shërbim të fortë dolomiti është ideale nëse doni të krijoni një efekt të gjallë, të shkëlqyeshëm dhe efikas.

Produkte të shikuara së fundmi