Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

4 vendndodhjet drejtkëndore moderne në lisin e bërë në Itali - Abraham

Kod: ABRAMO
lek 21.928,05 lek 32.892,07 -33%

madein_italy

- +
Material
Pëlhurë druri dhe teknike
Masat
43x33 cm
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Kitchen

Pllakat drejtkëndëshe në stilin amerikan në dru dhe pëlhurë me një dizajn modern, të bërë në Itali, 4 copë.

Përdorimi i vendeve të vendosura amerikane ka qenë gjithnjë e më i suksesshëm me kalimin e viteve. Të rehatshme dhe praktike, ato mund të përdoren për ushqime të shpejta, të tilla si mëngjesi, por ato shpesh përdoren gjithashtu si një alternative e mbulesës së tavolinës klasike për dreka dhe darka.

Ky artikull është bërë tërësisht në Italidru të vërtetë fleksibël dhe pëlhurë teknike të butë me prekje.

Në dispozicion në kombinime të ndryshme të esencave të drurit :
  • lisi, hiri i kaltër i lehtë;
  • lisi, hiri i gjelbër i errët;
  • lisi, tulipieri i kuq me tulla;
  • lisi, arre natyrale.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi