Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

6 Dizenjoni Kupat e Krishtlindjeve prej Porcelani me Tartan Saucer - Schiaccianoci

Kod: SCHIACCIANOCI1
lek 8.608,74 lek 12.512,70 -31%
- +
Material
Porcelani
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Kitchen
Kupat e Krishtlindjeve në porcelan me zbukurim arrëthyese dhe disk me dekor tartani, për 6 persona.
Shërbimi përbëhet nga:
  • 6 gota: 5 6,5 x orë. 5 cm - kapaciteti: 100 ml
  • 6 pjatanca: 12.5 Ø x orë. 1.5 cm
Çdo vit, në këtë periudhë, vendosja dhe dekorimi i tryezës së Krishtlindjes me shije dhe përsosje bëhet i domosdoshëm. Kjo është një detyrë e rëndësishme: jo vetëm për një çështje estetike dhe modeli, por edhe për sa i përket krijimit të një atmosfere të duhur : befasia e mysafirëve, evokimi i shpirtit familjar, transmetimi i gëzimit dhe ngrohtësisë janë pikat e forta të tryezës.
Për këtë është thelbësore t'i kushtohet vëmendje edhe detajeve më vogla , të cilat mund të bëjnë ndryshimin në kërkimin e një elegance autentike dhe të veçantë.

Magjia e arrëthyesit vjen në tryezë, për Krishtlindje, me ushtarin lodër në qendër të përqafuar nga dekorata me gjelbërim të përhershëm mbi pjatat , të dy simbolet e përrallës së Krishtlindjes.
Një shërbim i kupave të Krishtlindjeve kushtuar dashamirëve të Krishtlindjeve tradicionale dhe të gjithë atyre që duan të rrëmbehen nga atmosfera e përjetshme e Krishtlindjeve që do të mbështjellë shtëpinë.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë prej porcelani me dekorimin e arrëthyesit
  • Me pjatancë tartani
  • Nuk është i përshtatshëm për përdorim në mikrovalë
  • Rekomandohet larja e duarve
Pse të zgjidhni porcelani?
Porcelani është një material i çmuar qeramik në gjendje të ofrojë zgjidhjen e duhur për çdo nevojë, është sinonim i lehtësisë dhe shkathtësisë.
Karakteristika e tij kryesore është funksionaliteti: ai përdor pjata porcelani në çdo rast të tilla si drekë, darkë, bruch ose një parti.
Format dhe ngjyrat e tij të ndryshme janë në gjendje të përshtaten me çdo kontekst, duke rezultuar shumë moderne, e thjeshtë dhe minimale pa kufizuar zgjedhjen e detajeve elegante, dekorimeve të rafinuara dhe
përfundime të çmuara .

Produkte të shikuara së fundmi