Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

12 gota moderne në shërbimin e qelqit me ngjyrë të gjelbër për ujë - Tropikal

Kod: TROPYCALBIC
lek 11.211,39 lek 16.216,47 -31%
- +
Material
gotë
Masat
diametri 8 x h. Kapaciteti 10 cm: 230 ml
Ngjyrë
Hije shumëngjyrësh jeshile
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Kitchen

12 gota moderne në shërbimin e qelqit cerde për ujë.

Ky shërbim sjell stilin tropikal në tryezë: bimët dhe gjethet u japin hijeve të tyre syzet, të cilat zbukurohen me forma lulesh për të krijuar ngjyra elegante dhe të egra.
Frymëzuar nga ekuatori, kompleti lëshon gjallëri dhe krijon një atmosferë luksoze dhe të rafinuar, duke krijuar një lloj lirie nga bota urbane duke i atribuar secilit mysafir ngjyra dhe modele të ndryshme, për të simbolizuar filozofinë që të gjithë marrin pjesë në bindje në një mënyrë tjetër .
Kështu lindi një tryezë origjinale, jokonvencionale dhe shumëngjyrësh.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë prej qelqi
  • Sipërfaqja e punuar
  • X 8 x h. 10 cm
  • Kapaciteti: 230 ml
  • Lavatriçe për lavatriçe

Produkte të shikuara së fundmi