Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

6 gota për verën e kuqe dhe të bardhë në dizajn elegante të dritës - lehtësi

Kod: LEGGEREZZA2
lek 36.380,62 lek 47.544,00 -23%

madein_italy

- +
Material
gotë superiore e zërit
Ngjyrë
transparente
Koha e dërgimit
7-10 ditë pune
Viadurini Kitchen

Gota të lehta dhe të sofistikuara të verës së kuqe me dizajn modern, të bëra me dorë në gotë superiore të shëndoshë, 6 copë.

Këto gota të pastra dhe të lehta të verës në gotë kanë lindur nga duart e njerëzve të thjeshtë të përkushtuar në punën e tyre, ku vlera estetike dhe artistike e përpunimit të qelqit përzihet me përzgjedhjen e kujdesshme të materialeve.

Një risi në fushën e provës dhe shërbimit të verës e marrë falë vëmendjes ndaj formave dhe kërkimit maniak për lehtësi .
Dizajni, i studiuar për secilin lloj të verës, paraqet si një veçori përfundimin e buzëve , gjë që e bën veprimin e pirjes më të rehatshëm dhe funksional, me elegancën dhe ashpërsinë e formës që veprojnë si fjalë kyçe.

Kënaqësia e provës bashkohet në këtë mënyrë me lehtësinë dhe elegancën befasuese të gotës , duke ofruar një përvojë unike për secilën verë, nga e bardha te e kuqja, e kuqja e rëndësishme, nga aromatika te pijet alkoolike, përfshirë verërat me gaz dhe shampanjën.

Materiali :
  • Xham zanor superior pa plumb
Isshtë një material me cilësi shumë të lartë i zgjedhur për karakteristikat specifike teknike të transparencës maksimale, fleksibilitetit të lartë, rezistencës së lartë ndaj thyerjes dhe larjes.

Llojet në dispozicion:
  • për të kuqet e reja: diametri 10,6 cm x H 23,5 cm - 55 cl
  • për të kuqet: diametri 12 cm x H 23.5 cm - 77 cl
  • për të kuqtë dhe të bardhët të aftë për të evoluar: diametri 11.5 cm x H 25 cm - 82 cl

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi