Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

6 karrige në natyrë me një dizajn modern Clever Varaschin

Kod: CLEVER SEDIA-1 SHOWROOM
lek 151.653,99 lek 275.780,01 -45%

madein_italy

- +
Masat
58x56xH78 cm
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Varaschin
Karrige moderne e jashtme Varaschin e zgjuar me shirita, 6 karrige
KUJDES Mbarimi: struktura gri alumini, sedilje perla dhe mbështetëse.
Ky grup përfshin 6 karrige kopshtesh me kornizë aluminiuim. Vendi dhe mbështetësja janë në pëlhurë Texture . Falë modelit të tij të gjithanshëm, karrige ngrënie e kopshtit Clever mund të përdoret si në kopsht, ashtu edhe në dhomën e ndenjes.
Karakteristikat e pëlhurave:
Teksti është një pëlhurë me fije PVC, fije 2x1, lot, UV-, myk dhe rezistent ndaj njollave. 100% e riciklueshme.

Për një mbrojtje shtesë, ju rekomandojmë të përdorni mbulesën e duhur Varaschin dhe të mbuloni produktin gjatë sezonit të dimrit dhe gjatë natës, veçanërisht nëse është e ekspozuar ndaj shiut të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulesën, na kërkoni një citat.

NB : Koleksioni i reziston rrezet e diellit dhe shiun. Rekomandojmë mirëmbajtje të rregullt dhe vëmendje të veçantë për mbrojtjen e sendeve në rast të kushteve të këqija të motit (akulli, breshërit e gurëve, ndryshimet e papritura të temperaturës, lagështia e vazhdueshme, nxehtësia ekstreme ose ftohja). Kohëzgjatja dhe gjendja e mirë e produkteve tona varet nga kujdesi me të cilin mbahen. Edhe pse produktet e aluminit dhe çelikut (430, 304EP, 316) mbrohen nga trajtime dhe përfundime të përshtatshme për përdorim të jashtëm, është thelbësore të mos lejoni që uji të ngecë në produkt. Të gjitha artikujt mbajnë perforacionet e nevojshme për aplikimin e trajtimeve dhe përfundimeve mbrojtëse. Stanjacioni i ujit në këto vrima mund të shkaktojë ndryshk në pjesën e brendshme të tubave.

Mjegulla e kripur dhe klori: produkti është i përshtatshëm për ambiente detare, mjegull të kripur dhe klor në rastin e mobiljeve pishinë. Këshillë: mirëmbajtja dhe pastrimi i kujdesshëm janë thelbësore për t’i mbajtur përbërësit në gjendje të mirë për sa kohë të jetë e mundur. Ne ju rekomandojmë t’i lani ato çdo javë me shumë ujë të freskët, në mënyrë që të hiqni kripurën që mund të dëmtojë sipërfaqet. Vetëm në këtë mënyrë mund të sigurohemi që produkti të ruhet në kushte të mira.

Ne mund t'ju ofrojmë çdo produkt nga koleksioni Varaschin. Na kërkoni një citat.

Produkte të shikuara së fundmi