Made in Italy

6 Tabela Qeramike me Vende dhe Këmbë të Bardha prej druri - Claudiano

  • Made in Italy
  • Kod: CLAUDIANO
lek 92.821,15
Koha e dërgimit 6 javë pune
Material i sheshtë qeramike
Materiali bazë druri i ngurte i llakuar
Gjatësia (cm) 150
Thellësia (cm) 90
Lartësia (cm) 75

Tavolinë ngrënie me majë qeramike në tre ngjyra dhe këmbë të bardha druri të ngurta, stil zbukurimi për 6 persona.

Kjo tryezë ngrënie karakterizohet nga përdorimi i teknologjive më të fundit dhe materialeve natyrore, të kombinuara me rafinimin e rafinuar të dizajnit.

Pjesa e sipërme është qeramikë me trashësi 3 mm e disponueshme në 3 ngjyra (karamel, margaritarë dhe cendre), këmbët janë në dru të ngurtë të kthyeshëm të llakuar në të bardhë mat RAL9016.

Stili elegant dhe i saktë , gjithashtu i çmuar në zgjedhjen e materialeve, merr një klasicizëm modernist, gjeometrik dhe anti-natyralist.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë