Made in Italy

6 thika kuzhine artizanale me dorezë briri kau prodhuar në Itali - Detare

  • Made in Italy
  • Kod: MARINO1
lek 33.412,50 lek 41.765,62 -20%
Material Çeliku dhe briri
Koha e dërgimit 15/30 ditë pune
Gjatësia (cm) 26

Thikë bifteku i punuar me dorë i vendosur në brir kau, 6 copë, prodhuar në Itali.

Zgjedhja e enëve dhe aksesorëve të kuzhinës po bëhet gjithnjë e më shumë një vendim themelor jo vetëm për të përmbushur kërkesat e prakticitetit, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për të qenë në gjendje t'i jepni personalitet dhe karakter tavolinave të thjeshta dhe minimale të ngrënies që kanë nevojë për një prekje të modernitetit. dhe sqimë. Pikërisht për këtë arsye është e rëndësishme të jeni në gjendje të gjeni setin e përsosur të takëmeve ose enën e përsosur të kuzhinës që mund të ndërthurë të dy aspektet.

Ky komplet kuzhine përfshin 6 thika ideale për prerjen e saktë dhe të pastër të ushqimit siç janë biftekët. Krijuar me dorëItali nga prerës master me produkte cilësore, këto artikuj sigurojnë funksionalitet dhe një dizajn ergonomik . Tehu është bërë prej çeliku inox të falsifikuar, karakterizohet nga rezistencë e shkëlqyeshme, duke lejuar kështu shmangien e dëmtimeve me kalimin e kohës, ndërsa doreza e fshehur e tangut është bërë nga briri i kaut , një material që i jep thikës dizajnin e tij elegant . Midis tehut dhe dorezës ekziston edhe një shtresë e hollë gome e goditur nga goditjet që e bën produktin edhe më funksional.
Shërbimi pastaj përfshin një kuti prej druri me mbyllje të derës ideale për ruajtjen e sendeve në mënyrë të qetë dhe në mënyrë të rregullt, duke i mbajtur ato të pastra dhe në të njëjtën kohë duke lejuar që ato të shfaqen në një mënyrë elegante dhe të rafinuar. Kutia është e pajisur me 2 rripa lëkure me kopsa metalike që lejojnë mbrojtje më të madhe të sendeve.

Matjet :

  • gjatësia totale e thikës: 26 cm;
  • dimensionet e kutisë: L 30 x P 24 x H 6 cm
Shënim : përfundimet në foto janë treguese. Çdo dorezë e bririt të kaut është unike dhe përmban nuanca të ndryshme ngjyrash.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë