Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

6 tryezë ngrënie në natyrë prej druri të akacies të ngurtë - Thierry

Kod: THIERRY
lek 56.414,89 lek 78.940,97 -29%
- +
Material
dru akacie
Koha e dërgimit
14 ditë pune
Gjatësia (cm)
190
Thellësia (cm)
90
Lartësia (cm)
75
Viadurini in the Garden

Tavolinë ngrënieje në natyrë e bërë prej druri akacie me efekt dru tik, dizajn 6 vendësh.

Zgjidhni këtë tryezë ngrënieje kopshtesh për të shijuar ambientet e jashtme, të punuara nga druri i ngurtë, 100% i qëndrueshëm i akacies me një fund të vajit me efekt dru tik.
Dizajni, i vlefshëm si për pjesën e jashtme ashtu edhe për atë të brendshme, është në gjendje të japë atmosferë elegante dhe intime.
Druri i përdorur për këtë tryezë vjen nga pyjet e qëndrueshëm dhe prerjet e kontrolluara mjedisore.

Materiale
  • dru akacie të trajtuar në vaj me përfundim të efektit dru tik.
Druri i akacias është një material shumë rezistent dhe i gjithanshëm, i aftë t’i japë ngrohtësi dhe elegancë mjedisit të destinacionit falë ngjyrës së tij të lehtë dhe të ngrohtë. Extremelyshtë jashtëzakonisht rezistent ndaj agjentëve dhe goditjeve të jashtme, prandaj është i përshtatshëm për krijimin e një mjedisi të rregullt, elegant me një dizajn modern dhe inovativ.

Mirëmbajtja dhe pastrimi
Pastroni me një solucion të butë dhe sapun dhe thajeni menjëherë. Rekomandohet të lyeni / rilyeni mobiljet rregullisht një herë në vit për të shmangur tharjen, çarjet dhe thithjen e lagështisë

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi