Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

6 turi Krishtlindjesh të Dizajnit me një formë Gnome me Kapak dhe Dorezë - Gnomotazza

Kod: GNOMOTAZZA
lek 10.310,47 lek 14.915,14 -31%
- +
Material
Dolomit
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Gjatësia (cm)
13
Thellësia (cm)
9
Lartësia (cm)
14.2
Viadurini Kitchen

Kupë mëngjesi me dorezë të kuqe dhe dizajn në formë gnome, 6 copë.

Krishtlindja është në ajër dhe ju filloni të merrni frymë me magjinë e festave, me zbukurime dhe drita.
Atmosfera jo vetëm që përmbyt pjesën e jashtme dhe dhomën e ndenjes së shtëpive, por edhe kuzhinën dhe tryezën, me një vijë Krishtlindjesh që e bën mëngjesin akoma më të ëmbël dhe më të këndshëm, duke shndërruar çdo plotësues në kapitullin e një përralle plot delikatesë.

Ky është rasti, për shembull, i kësaj turi mëngjesi me dorezë të kuqe me një dizajn që përshkruan një gnome me një kapelë si kapak.
Një dizajn origjinal, argëtues, me një shpirt të këndshëm dhe të ngrohtë që do të shoqërojë zgjimet ose vaktet tuaja me shije dhe gëzim.

Karakteristikat teknike:
  • Në dolomit
  • Me kapak dhe dorezë të kuqe
  • Kapaciteti: 350ml
  • Matjet: l. 12,9 x d 9,7 x orë 14,2 cm
  • Rekomandohet larja e duarve
Pse të zgjidhni dolomitin?
Dolomiti është një nga materialet më rezistent, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe përbën një përzierje perfekte midis forcës dhe lehtësisë.
Zgjedhja për të dekoruar dhe vendosur tryezën me një shërbim të fortë dolomiti është ideale nëse doni të krijoni një efekt të gjallë, të shkëlqyeshëm dhe efikas.

Produkte të shikuara së fundmi