Made in Italy

6 unaza pecete në dru dhe pëlhurë moderne prodhuar në Itali - i vockël

  • Made in Italy
  • Kod: POTTY
lek 5.239,87 lek 6.549,83 -20%
Material Druri dhe pëlhura
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune
Gjatësia (cm) 5
Thellësia (cm) 5

6 unaza moderne për peceta në dru dhe pëlhurë Prodhuar në Itali.

Përbërje e mrekullueshme e 6 unazave të pecetave të prodhuara në Italidru fleksibël dhe pëlhurë teknike me ngjyra të ndryshme. Dizajni dhe praktika kombinohen për t'i dhënë jetë një produkti unik, i cili provon të jetë funksional, por në të njëjtën kohë i aftë të revolucionarizojë vendin e dikujt duke i dhënë ngjyrime origjinale ngjyrës dhe gjallërisë dhe duke e bërë atë krijuese. Ideale për rregullimin e tryezës tuaj në një mënyrë elegante dhe inovative , kjo përbërje përfaqëson gjithashtu një ide të shkëlqyeshme për dhurata pasi është gjithashtu e plotë me një kuti Havana, perfekte për prezantimin e produkteve në një mënyrë të shkëlqyeshme dhe të mirëorganizuar.

Esencat e drurit:
  • kotal blu blu;
  • e verdhë kotò;
  • lisi natyral;
  • santos palisandër;
  • gri të lehta akò;
  • hiri i kuq.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë