Made in Italy

7 thika italiane prej çeliku inox, Berti ekskluzivisht për Viadurini - Goya

  • Made in Italy
  • Kod: GOYA
lek 222.720,26
Material çelik inox
Koha e dërgimit 5/8 ditë pune

Set prej 7 thikash të imëta prodhuar në Itali.

Kuti me shtatë thika thelbësore për përgatitjet e kuzhinës:
- Thikë shef : thikë me shumë përdorime, me këtë thikë normalisht të madhe mund të prisni të gjitha mishrat, por edhe djathrat dhe perimet.
- Thikë peshku : fleksibël, shumë e mprehtë, ka për qëllim prerjen dhe përgatitjen e peshkut pa thyer fijet e tij shumë delikate.
- Thikë Pesto : është zëvendësuesi më i mirë për mezzaluna, përdoret për të copëtuar imët perimet.
- Thikë kockore : tehu i mprehtë dhe i ngurtë përdoret për kockëzimin dhe pastrimin e mishit nga sendet e pangrënshme.
- Prerës perimesh : më i vogël dhe i ngjashëm me atë për mishrat dhe djathrat, është i ngjashëm dhe kryesisht i destinuar për perime dhe prerje të vogla.
- Thikë lakimi e lakuar : pa të nuk mund të qëroni, pastroni, gdhendni dhe gërvishtni. Kryesisht i destinuar për pemë dhe perime.
- Thikë drejtëzimi : është një thikë kuzhine me shumë qëllime. Rreptësisht me teh të lëmuar dhe majë në qendër, ideale për prerje të vogla dhe e domosdoshme për përgatitjen e enëve të mishit dhe perimeve, si dhe është perfekte për qërimin dhe qërimin.

Tehurat merren nga falsifikimi i nxehtë me një çekiç, dikur mënyra e vetme për të garantuar një cilësi të mirë prerjeje (goditjet e thyerjes së çekanit dhe renditja e molekulave të çelikut) sot vlerësohen shumë për pamjen e tyre të bukur dhe elegante. Bërë me një dorezë të fortë, dmth tehu ka fshehur tang brenda brenda dorezës, ata kanë përfundimin sipërfaqësor të tehut të satenit. Prodhuar tërësisht me dorë në sasi të vogla. Trajtimi i nxehtësisë gjithashtu përfshin nën-ftohje në -80 ° C për të siguruar kapacitetin dhe kohëzgjatjen maksimale të prerjes.

Versionet me doreza Plexiglas janë të përshtatshme për pjatalarëse sepse të gjitha dorezat tona Plexiglas i nënshtrohen një procesi të veçantë stabilizimi që i bën ato të përshtatshme për pjatalarëse. Prodhuar me çelik prerës me cilësi të lartë, ato mund të vendosen në pjatalarëse vetëm në versionin e dorezës Plexiglas, por është mirë të informoheni për pasojat e mundshme:
1. pjatalarëse bën që çdo objekt i larë në të plaket shpejt.
2. sa më shumë çelikë prerës cilësorë janë, aq më pak çelik janë.
3. tehu mund të ngjyroset me njolla të vogla të kuqërremta ose halos të mëdha kaltërosh:
te nëse lihet të kullojë ose thahet në pjatalarëse
b nëse lihet i ndotur për një kohë të gjatë pas përdorimit
c nëse uji i larjes është i pasur me hekur
4. larja e mirë e duarve dhe tharja e kujdesshme pas larjes janë sekreti për të mbajtur thikat tuaja në mënyrën më të mirë.
5. Larja e duarve dhe tharja e menjëhershme janë të detyrueshme për thikat me doreza në brirë, dru ose materiale të tjera natyrore.
6. Mos lani me detergjentë agresivë ose ujë në temperatura mbi 60 ° C.

Matjet:
- pesha: 930 gr.
- teh çeliku inox,
- dorezë: kornotekë e plotë e falsifikuar
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë