Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Mbajtës i Druve të Zjarrit Brendshëm - Made in Italy

Kjo pjesë e katalogut tonë u dedikohet mbajtësve të shtëpive të logave.
Midis propozimeve tona ka shkrime të përsosura që duhet të vendosen pranë një fireplace, mbajtëse peleti për të mbajtur topthin pranë sobës, dhe qilima lëkure për të dhënë një prekje elegance në zonën ku ndodhet sobë ose vatër zjarri.

Modelet prej lëkure të gjitha kanë forma dhe ngjyra të ndryshme. Ekzistojnë modele me linja katrore të formës drejtkëndore me mundësinë e shtimit të rrotave për ta lëvizur atë më lehtë. Modelet cilindrike të madhësive dhe lartësive të ndryshme të personalizueshme në ngjyrë dhe së fundmi modelet që kujtojnë një çantë që në këtë rast mund të bëhen edhe mbajtës funksional të revistës. Të gjitha produktet janë bërë nga materiale me cilësi të lartë dhe janë bërë në Itali.

Zbuloni të gjithë koleksionin në katalogun tonë online dhe menjëherë blini mbajtësit tuaj të dizajnit modern të drurit të zjarrit të përsosur për të organizuar hapësirat në shtëpinë tuaj.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies