Qhami Murano: Skulptura dhe Ornamente - Prodhuar në Venecia

71 Produkte
Viadurini Living
lek 9.767,95 lek 13.356,18  - 27%
Viadurini Living
lek 26.413,33 lek 36.081,61  - 27%
Viadurini Living
lek 50.932,88 lek 67.279,24  - 24%
Viadurini Living
lek 15.050,62 lek 20.632,30  - 27%
Viadurini Living
lek 32.393,70 lek 42.660,03  - 24%
Viadurini Living
lek 8.173,18 lek 10.665,00  - 23%
Viadurini Living
lek 64.787,42 lek 85.718,73  - 24%
Viadurini Living
lek 8.173,18 lek 10.665,00  - 23%
Viadurini Living
lek 8.173,18 lek 10.665,00  - 23%
Viadurini Living
lek 48.540,72 lek 66.182,84  - 27%
Viadurini Living
lek 9.767,95 lek 13.356,18  - 27%
Viadurini Living
lek 10.565,33 lek 14.552,25  - 27%
Viadurini Decor
lek 30.001,56 lek 45.151,85  - 34%
Viadurini Decor
lek 34.088,15 lek 51.132,22  - 33%
Viadurini Decor
lek 17.343,10 lek 25.914,97  - 33%
Viadurini Decor
lek 37.676,38 lek 58.408,35  - 35%
Viadurini Decor
lek 37.875,72 lek 58.707,37  - 35%
Viadurini Decor
lek 36.380,62 lek 56.414,89  - 36%
Viadurini Decor
lek 8.173,18 lek 12.160,10  - 33%
Faqe 1 të 2

Ornamentet në xham të çmuar Murano të punuar me dorë në Venecia.

Në këtë seksion do të gjeni një nga perlat e Mesdheut, një nga arsyet pse emri i mirë i Made in Italy është i famshëm në të gjithë botën.

Qelqi Murano ka qenë gjithmonë një ikonë dhe një garanci të cilësisë dhe bukurisë, në ishullin e Venedikut, duart e mjeshtrit të ekspertëve çdo ditë ata krijojnë autentike veprat e artit unik në llojin e tyre.

Kafshë qelqi Murano, copa për të mbledhur dhe ekspozuar me krenari në shtëpinë tuaj, dyqan ose zyrë, ideale për të zbukuruar çdo hapësirë ​​me përsosje.
Ornament në gotë Murano të të gjitha llojeve dhe ngjyrave.


Për çdo informacion ose pyetje, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit Help Desk, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me të gjitha kërkesat tuaja.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në