Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Afresket dhe pikturat e bëra me porosi

Kod: AFFRESCO PERSONALIZZATO
Bottega Tifernate
FRESCO DHE Piktura të bëra për të matur për ju.

Bottega Artigiana Tifernate në bashkëpunim me Viadurini krijon krijime që riprodhojnë një vepër arti të së kaluarës pikërisht si estetikë dhe procedurat e punës.
Ne jemi në gjendje të realizojmë projekte të bëra me porosi për ndërtimin e pikturave për hotele, shtëpi private, restorante etj. Ju mund të dekoroni tavanet, muret, niches, afresket e harkuar, etj. Me imazhet tuaja të preferuara, madje edhe me ngjyra dhe prekje në ari të pastër 24 kt.

Kontaktoni me ne duke ekspozuar idetë tuaja dhe ne menjëherë do të përgatisim një kuotë për të krijuar të gjitha frymëzimet tuaja mobiluese:
Tel. +39 0541 1831443 ose përmes postës elektronike: customers@viadurini.it

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi